Over ons

Onze hondenWe zijn Gust en Anita en hebben twee kinderen, Veronique en Frederik.  In augustus 2006 is Veronique getrouwd met Jürgen.  Het ganse gezin is gepassioneerd door de Grote Zwitserse Sennenhond.
Na een lange wachttijd hebben we in het voorjaar van 1993 onze eerste Zwitser in huis gehaald; Lotelhan’s Rafalco roepnaam Falco.  Hij was een prachthond, zoals u in de rubriek “Regenboog” kan zien.  Voor de show was hij omwille van de kleurtekening (teveel wit) niet geschikt.  Daarom hebben we met hem vooral gehoorzaamheidscursussen gevolgd en met succes.  Op elfjarige leeftijd hebben we hem laten inslapen ten gevolge van een maagtorsie.

In het voorjaar van 2005 konden we bij Ludo Delfosse, kennel Lotelhan’s, onze tweede Grote Zwitser ophalen.  Het werd Lotelhan’s Edarco, roepnaam Darco.  Hij heeft met succes menig show gelopen in binnen- en buitenland.  Onze zoektocht naar een nieuwe pup bracht ons al snel buiten onze landsgrenzen. In het voorjaar van 2008 hebben Amber, Aiko en Fury onze roedel prachtig uitgebreid met het doel door fok het Grote Zwitser-bestand in de toekomst van dienst te kunnen zijn met mooie, maar vooral gezonde honden.